Thursday 31 July 2014

Waarom Microdermabrasie wordt beschouwd als een volledig veilige behandeling om uw schoonheid te verbeteren?

Microdermabrasie is een niet-operatieve en niet-chemische behandeling, die de huid verjongt en alle dode huidcellen uit de epidermis laag van de huid verwijdert. Zodra de dode huidcellen worden verwijderd uit de huid, geeft de regeneratie van de nieuwe en frissere huidcellen een verbeterde structuur en uiterlijk vertoon van uw huid.

De huid bestaat uit een aantal lagen en microdermabrasie maakt gebruik van dit feit. De bovenste laag van de huid is dik en grof, en kan vele imperfecties van de huid, zoals doffe huid, rimpels, littekens, en mee-eters tonen. Hoewel deze dikke buitenlaag een extra bescherming geeft, is het een plaats waar onvolmaaktheden verblijven.


Tijdens een microdermabrasie behandeling wordt professioneel gebruik gemaakt van kleine zandkorrels om de bovenste laag van de opperhuid te verwijderen. De behandeling geeft niet alleen een facelift aan uw huid, maar ook houdt het uw huid litteken-vrij. Hierdoor geeft de behandeling de huid zijn natuurlijkeen gezonde jonge gloed terug. Het verbetert detextuur van uw gezichtshuid en helpt bij verkleuring van vlekken probleem. Als u dode en beschadigde cellen van huid wilt vervangen, kies dan voor deze efficiƫnte microdermabrasie behandeling. Schoonheidssalon Trenzo staat voor u klaar met een scala aan diverse gezichtsbehandelingen en schoonheidsbehandelingen die uw huid textuur verbeteren en een gezonde gloed voorgoedbehouden.

Microdermabrasie is een behandeling die op grote schaal wordt gebruikt om u een frisser en jonger voorkomen van de huid te geven. Echter, dit type van behandeling is ook perfect voor verschillende soorten andere huidproblemen, zoals een cellulitis behandelingen en het verminderen van striae. Tijdens de microdermabrasie behandeling gebruikt deschoonheidsspecialiste een apparaat met een diamanten of kleine kristallen top, die zachtjes de huid scrubt en tegelijkertijd een lichte zuigkracht geeft om vuil en dode huidcellen weg te zuigen. Afhankelijk van de ernst van de huid problemen, moet u mogelijk meerdere therapiesessies te krijgen, om het beste beauty resultaat te bereiken.

De behandeling is pijnloos en volledig veilig, dus u hoeft nooit bang te zijndat meerdere behandelingen uw huid kunnen beschadigen.

No comments:

Post a Comment